Szandra Delfinekkel úszik

Posted By: in Terápiás ajánlólevelek on 20.01.2012

Helló Barbara és csapata!

Remélem, jól vagytok és olyan jó nyaratok volt, mint nekünk. Eltelt egy kis idő, mióta ott voltunk Nálatok a terápián. Ez újra egy nagyon szép, intenzív és sikeres időszak volt. Szandra nagyon sokat fejlődött.

Szandra imádja a delfineket (főleg Frosiát) és még mindig gyakran beszél is róluk. Minden nap remekül szórakozott a terápián. És nagyon büszke is volt, hogy egyedül volt a vízben Frosiával és hogy utasításokat adhatott neki.

Szandra Delfinekkel úszik

Barbara és Alejandra ezalatt az idő alatt alaposan dolgozott a beszédén. Naponta meg kellett neveznie az összes uszonyt, utasításokat kellett adnia Frosiának és énekelnie kellett. Szandra nagyon jól és sikeresen vitte véghez ezeket a feladatokat. Sokkal többet beszél és érthetőbben.
Tisztábban tudja kiejteni a barátok és a család tagjainak a nevét. Ezáltal a mindennapi életünk sokkal egyszerűbbé vált. Szandra is örömmel tudta megértetni, mikor mond valamit. Azmeber el sem tudja képzelni, hogy mennyire elősegíti az élet minőségét.

Szandra személyisége is nagyon sokat változott. Sokkal nyugodtabb és türelmesebb. Egy teljes órát el tud tölteni kirakós játék építésével, vagy a Kapla építőkockáival. Összességében több időt tölt el egy dologgal és nem váltogatja a játékait öt percenként. Az is megváltozott, ahogyan játszik. A játékokat szebben csinálja végig és ezt többé már nem véletlenszerűen teszi.

Többet énekel és most már táncolni is szeret. A szóhasználata jelentős mértékben javult.

Most már imád segíteni is a felszolgálásban és a rendrakásban a bulik alkalmával…

Szandra delfinekkel úszik

A fizikoterápián Júliával és Beátával dolgozott a koordinációs készségén és az izomerősítésben. Ez mindig egy fárasztó időszak volt Szandra számára. De egyszerre remek szórakozás is volt. A második hét végén már lehetett látni, hogy a koordinációs készsége fejlődött és specifikusabbá vált. Erősebb is volt. Nagyon büszke arra, hogy képes fölállni mindkét lábára.

Szandra mindig várta a találkozást Salihhal, a lovasterápia miatt. Ezalatt az idő alatt megtanulta fogni a kantárt és az galoppozást a lovával, Nanuval. Ez vég nélküli móka volt számára. Otthon a lovas oktatója nagyon meg volt hatódva, hogy milyen biztosan ül lovagló ülésben a lován.

Szandra delfinekkel úszik

Mindent egybevetve csak annyit mondhatunk, hogy az idő, amit veletek töltöttünk igazán nagyszerű volt, Szandra újra sok sikert ért el.

Amint lehet, újra megpróbálunk ellátogatni hozzátok.

Köszönet minden fáradozásotokért és hogy ott lehettünk!!!!!!!!!!!!

Minden jót kívánunk!
Eilmsteiner család.Leave a Reply

    Kérdések és kapcsolat

    Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

    E-Mail:
    Telefon: +36 70 601 0890