Jánoska felejthetetlen találkozása a delfinekkel

Posted By: in Terápiás ajánlólevelek on 04.01.2013

Csak jókat tudok elmondani az egész terápiáról, most hogy hazajöttünk úgymond “ráhasaltunk”, hogy még nagyobb ütemben fejlesszük a picit, mivel Svetlana a delfinterapeuta elmondása szerint a következő két hónapban az egész terápia miatt az agyi kapacitása kitágult és jobban felfog dolgokat.

Odakint nagyon megszerették a picit és ő is nagyon elfogadta őket. Könnyen felvette a kapcsolatot a delfinnel, és a kommunikáció és koncentráció terén sokat fejlődött.

Dolphin Therapy for Gál family

A hippoterápia során nagyon jó kapcsolatot alakított ki a terapeutával, egyedül ült a lovon, végrehajtotta a karikás és zászlós feladatokat, és nagyon megszerette a lovat.

A kommunikációja fejlődött, a kontaktust felveszi mind a gyerekekkel, mind a felnőttekkel. A figyelme rendezettebb, jobban tud koncentrálni.

Nagyon kedvesek voltak az Onmega dolgozói és közvetlenek. Bárhol jártunk messziről megismertek minket, a Jánoska meg várta, hogy menjünk délelőttönként a delfinterápiára, délután meg vagy cranio-ra, vagy hippoterápiára.

A hotelben jó volt, hogy sok gyerek volt, az úszómedencében a többi gyerekkel nagyon jól elvolt. Szép volt a szoba, nagy erkéllyel, a tengerre nézett, az étel is jó volt, találtunk neki is megfelelőt.

Remélem lesz továbbra is fejlődés, és ha még szükséges lesz, jövőre is szeretnénk kivinni kisfiúnkat.

Üdvözlettel:

Gál család
ZalaegerszegLeave a Reply

    Kérdések és kapcsolat

    Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

    E-Mail:
    Telefon: +36 70 601 0890