Frosia lett a nagy kedvenc

Posted By: in Terápiás ajánlólevelek on 04.01.2013

Lili nagyon hamar összehaverkodott a delfinekkel és szívesen ment velük a vízbe is, miután meg tudtuk győzni róla, hogy a delfin csak a halat eszi meg és az ő vízbe lógó lába egyáltalán nem érdekli. 🙂

Mi Splash-el és Frosia-val dolgoztunk és Frosia lett a nagy kedvenc. A 10 alkalmas terápia nagyon jól sikerült, mindannyiunknak jó élményt jelentett!

DDolphin Therapy for Sipos family

A delfinterápia mellett voltunk fizio-, hippoterápián illetőleg cranioszakrális terápián is. Szóval lényegében mindent megpróbálhattunk.  A Lili számára egyedül a cranio volt ismeretlen, de nagyon hamar megkedvelte a terapeutát.

Lényegében azt mondhatom, hogy mindenki olyan nyitott és kedves volt, hogy a gyerek is gyorsan elfogadta őket.  A Turban hotelben volt a szállásunk, ami teljesen megfelelő volt, a környezete, a szobák, az ellátás mind-mind teljesen rendben voltak!

Mióta hazajöttünk a haladás/fejlődés, szellemileg és kommunikációs téren nagyon szembetűnő! A mozgás tekintetében is fejlődik, az óvónők jelezték, hogy sokkal ügyesebben koordinál/koncentrál az összetett mozgások esetében.

Összességében tehát egy jól szervezett és ténylegesen gyerek-orientált csapatról van szó! Szóval én is jó szívvel ajánlom őket!

Üdvözlettel:

Sipos Család
BudapestLeave a Reply

    Kérdések és kapcsolat

    Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

    E-Mail:
    Telefon: +36 70 601 0890