Jánoska felejthetetlen találkozása a delfinekkel

Posted By: in Terápiás ajánlólevelek on 04.01.2013

Csak jókat tudok elmondani az egész terápiáról, most hogy hazajöttünk úgymond “ráhasaltunk”, hogy még nagyobb ütemben fejlesszük a picit, mivel Svetlana a delfinterapeuta elmondása szerint a következő két hónapban az egész terápia miatt az agyi kapacitása kitágult és jobban felfog dolgokat.

Odakint nagyon megszerették a picit és ő is nagyon elfogadta őket. Könnyen felvette a kapcsolatot a delfinnel, és a kommunikáció és koncentráció terén sokat fejlődött.

Dolphin Therapy for Gál family

A hippoterápia során nagyon jó kapcsolatot alakított ki a terapeutával, egyedül ült a lovon, végrehajtotta a karikás és zászlós feladatokat, és nagyon megszerette a lovat.

A kommunikációja fejlődött, a kontaktust felveszi mind a gyerekekkel, mind a felnőttekkel. A figyelme rendezettebb, jobban tud koncentrálni.

Nagyon kedvesek voltak az Onmega dolgozói és közvetlenek. Bárhol jártunk messziről megismertek minket, a Jánoska meg várta, hogy menjünk délelőttönként a delfinterápiára, délután meg vagy cranio-ra, vagy hippoterápiára.

A hotelben jó volt, hogy sok gyerek volt, az úszómedencében a többi gyerekkel nagyon jól elvolt. Szép volt a szoba, nagy erkéllyel, a tengerre nézett, az étel is jó volt, találtunk neki is megfelelőt.

Remélem lesz továbbra is fejlődés, és ha még szükséges lesz, jövőre is szeretnénk kivinni kisfiúnkat.

Üdvözlettel:

Gál család
Zalaegerszeg
Frosia lett a nagy kedvenc

Posted By: in Terápiás ajánlólevelek on 04.01.2013

Lili nagyon hamar összehaverkodott a delfinekkel és szívesen ment velük a vízbe is, miután meg tudtuk győzni róla, hogy a delfin csak a halat eszi meg és az ő vízbe lógó lába egyáltalán nem érdekli. 🙂

Mi Splash-el és Frosia-val dolgoztunk és Frosia lett a nagy kedvenc. A 10 alkalmas terápia nagyon jól sikerült, mindannyiunknak jó élményt jelentett!

DDolphin Therapy for Sipos family

A delfinterápia mellett voltunk fizio-, hippoterápián illetőleg cranioszakrális terápián is. Szóval lényegében mindent megpróbálhattunk.  A Lili számára egyedül a cranio volt ismeretlen, de nagyon hamar megkedvelte a terapeutát.

Lényegében azt mondhatom, hogy mindenki olyan nyitott és kedves volt, hogy a gyerek is gyorsan elfogadta őket.  A Turban hotelben volt a szállásunk, ami teljesen megfelelő volt, a környezete, a szobák, az ellátás mind-mind teljesen rendben voltak!

Mióta hazajöttünk a haladás/fejlődés, szellemileg és kommunikációs téren nagyon szembetűnő! A mozgás tekintetében is fejlődik, az óvónők jelezték, hogy sokkal ügyesebben koordinál/koncentrál az összetett mozgások esetében.

Összességében tehát egy jól szervezett és ténylegesen gyerek-orientált csapatról van szó! Szóval én is jó szívvel ajánlom őket!

Üdvözlettel:

Sipos Család
Budapest
Delfinterápia: “Mindenkinek csak ajánlani tudom”

Posted By: in Terápiás ajánlólevelek on 31.01.2012

Mindannyian biztonságban visszaértünk, a marmarisi Delfinterápiás Központ csodálatos élményeivel.

Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani. Úgy éreztem, hogy nagyon jó kezekben voltam. Bizonyára az idegeitekre mentem a sok kérdésemmel. A terápiák messze felülmúlták a várkozásaimat. A személyzet nagyon profi és szakavatott volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Visszatérünk, amint lesz elegendő pénzünk.

Marmarisi Delfinterápiás Központ csodálatos élményével

Read the rest of this entry »
Szandra Delfinekkel úszik

Posted By: in Terápiás ajánlólevelek on 20.01.2012

Helló Barbara és csapata!

Remélem, jól vagytok és olyan jó nyaratok volt, mint nekünk. Eltelt egy kis idő, mióta ott voltunk Nálatok a terápián. Ez újra egy nagyon szép, intenzív és sikeres időszak volt. Szandra nagyon sokat fejlődött.

Szandra imádja a delfineket (főleg Frosiát) és még mindig gyakran beszél is róluk. Minden nap remekül szórakozott a terápián. És nagyon büszke is volt, hogy egyedül volt a vízben Frosiával és hogy utasításokat adhatott neki.

Szandra Delfinekkel úszik

Barbara és Alejandra ezalatt az idő alatt alaposan dolgozott a beszédén. Read the rest of this entry »
    Kérdések és kapcsolat

    Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

    E-Mail:
    Telefon: +36 70 601 0890